7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Demirbaş'tan temizlik uyarısı!

SUR BELEDİYE BAŞKANI DEMİRBAŞ TEMİZLİK UYARISINDA BULUNDU

Diyarbakır Merkez Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş, İlçe Müftüsü Hasan Yakut, İlçe Mili Eğitim Müdürü Yılmaz Yıldız, Toplum Merkezi temsilcisi Ethem Bektaş, muhtarlar ve din adamları ile bir araya gelerek temizlik konusunda uyarılarda bulundu.

Diyarbakır'ın en eski yerleşim birimlerinden biri olan Sur ilçesinin temizlik konusunda dünyaya açılması için çalışmalar başladı.

Özellikle turistlerin uğrak mekanı haline gelen Sur İlçesinin daha temiz bir hale gelmesi için Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş uyarılarda bulundu. Yaklaşık 150 bin nüfusu olan ilçenin Müftüsü Hasan Yakut, Mili Eğitim Müdürü Yılmaz Yıldız, Toplum Merkezi temsilcisi Ethem Bektaş ve muhtarlar ile din adamlarını bir araya getiren Demirbaş temizlik sürecini başlattı.

Bir halk toplantısı yapan Başkan Demirbaş, "Diyarbakır'ın ilk yerleşim birimi Sur içidir. Bu kente sahip çıkmak gerekir. Bu kadim kentin insanlarıyız biz. Ama bu kadim kentte büyük bir fakirliği yaşıyoruz. Eğer biz Diyarbakır'a sahip çıkarsak, değerlerimize sahip çıkarsak inanıyorum ki daha güzel günler göreceğiz. O yüzden ne yapabiliyoruz? Biz sizlerden şunu istiyoruz; biz neler yapmalıyız ki şu kentte daha güzel yapalım? Biz sizin düşünçelerinizi istiyorum. Gelin hep beraber bu kente sahip çıkalım" dedi.

SUR BELEDİYE BAŞKANI DEMİRBAŞ TEMİZLİK UYARISINDA BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2009 Pazartesi 17:58:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?