7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Derman Baba'ya teşekkür

Diyarbakır Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam "Derman Baba" lakaplı Yılmaz Acu'ya Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığı yardımlar için teşekkür etti.

Diyarbakır'da "Derman Baba" lakabı ile tanınan Yılmaz Acu, Ramazan ayında da yardıma muhtaç insanların yardımına koşuyor.

Yoksul ailleri bir bir tespit ederek ihtiyaçlarının giderilmesinde yardımcı olan Yılmaz Acu'ya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam teşekkür etti. Emniyet Müdürü Sağlam, " 'Derman Baba' lakaplı Yılmaz kardeşimiz yoksullara her zaman yardımcı olmuştur. Diyarbakır'ın onun gibi insanlara ihtiyacı vardır. Yılmaz Acu'ya yoksullara yardımlara devam ettiği için teşekkür ediyorum" dedi.

Yılmaz Acu ise, "İnsanlarla güzel dialoglar kuran bir emniyet müdürüne sahibiz. Kendisi çok değerli bir insandır. Kendisi Diyarbakır için bir şanstır. Yeni görevinde her zaman yanında olacağız. Başarılar diliyorum. İl Valimiz Hüseyin Avni Mutlu, Diyarbakır'a büyük fedakarlık yaparak fakirlerin yanında olmuştur. Kendise teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2009 Pazar 15:44:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?