7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Ders kitapları dağıtım ihalesi

Milli Eğitim Bakanlığı'nca ilk ve ortaöğretim kurumlarında okuyan öğrencilere gönderilen ders kitaplarının Diyarbakır'ın Silvan ilçesi ayağının dağıtım ihalesi yapıldı.

6 firmanın katıldığı ihalede 5 firma evraklarındaki eksiklikler nedeniyle elenirken, yeterlilik alan 1 firmanın teklifi alındı. 2009-2010 eğitim-öğretim yılında Diyarbakır'ın Silvan, Hazro, Kulp, Lice ve Hani ilçelerinde ücretsiz ders kitabının poşetleme ve dağıtım ihalesi Silvan ilçesinde yapılırken, ihaleye kişiye özel şartname hazırlandığı ve yapılan ihale tarihi ile şartnamedeki ihale tarihi birbirini tutmadığı gerekçesiyle kırtasiyeciler ihaleye itiraz ederken, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri teknik bir hata olduğunu belirtti.

Silvan Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılan ihaleye 6 firma katıldı. Saat 14.00'de başlayan ihalede 6 firmanın dosyaları incelendi. İhale Komisyonu'nca yapılan incelemede dosyalarındaki eksik evrak nedeniyle 5 firma ihaleden elendi. İhalede tek firma olarak dosyası kabul edilen firma muamman bedeli 52 bin 60 TL olan ihaleyi 51 bin 227 TL teklifle kazandı. Bunun üzerine ihalede dosyası kabul görmeyen firmalar ihaleye itiraz etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 14:36:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?