7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Dicle Üniversitesi ödüle doymuyor

DİCLE ÜNİVERSİTESİ ÖDÜLE DOYMUYOR

Diyarbakır Dicle Üniversitesi spor turnuvalarında ödüle doymuyor. Üniversite 3 birincilik, 1 ikincilik ve 2 üçüncülük kazandı.

Üniversiteler Spor Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu üniversitelerarası müsabakalara katılan Dicle Üniversitesi, çeşitli dallarda başarı elde etti. Erkek hentbol takımı Erzurum'da yapılan yarışmada grup birincisi olarak bir üst gruba çıkarken, Bayan voleybol takımı Van'da yapılan üniversitelerarası müsabakalarda birincilik elde etti. Bu yıl kurulan salon futbolu turnuvasında Şanlıurfa'da erkeklerde birinci olan Dicle Üniversitesi, Tekvando takımı ile Ordu'da yapılan yarışmalara katıldı. Bu yarışmada

bayanlarda ferdi dalda Feyzan Bilgen adlı Dicle Üniversitesi öğrencisi Türkiye ikincisi oldu. Kars ilinde 5 kilometre ferdi kayak yarışmasında Dicle Üniversitesi öğrencisi Ebru Bozöz Türkiye üçüncüsü olurken, 6-7 Nisan'da Türkiye Üniversitelerarası Okçuluk Şampiyonası'nda da bayan okçuluk takımı makaralı dalda üçüncü oldu. Üç birincilik, bir ikincilik ve iki üçüncülük ödülleriyle adından söz ettiren sporcuların ara vermeden yeni başarılar için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2010 Cuma 11:26:01
Güncelleme :9 Nisan 2010 Cuma 11:32:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?