7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Dicle Üniversitesi'nde galibiyet sevinci

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Diyarbakır Dicle Üniversitesi, İller Bankası’nı 3-1 yenmenin sevincini yaşıyor.

İller Bankası ile oynadıkları maça ligde alt sıralardan kurtulmak için galibiyet hedefiyle çıktıklarını belirten Dicle Üniversitesi Antrenörü Ahmet Karakurt, güçlü bir kadroya sahip olan İller Bankası’nın liderliğe oynayan bir ekip olduğunu ifade ederek, "Biz de galibiyet sayımızı arttırıp orta sıralara çıkabilme mücadelesi veriyoruz. Lig’de durumumuz iyi değildi, galibiyete ihtiyacımız vardı. İller Bankası’na bir set verdik. Diğer 3 sette rakibimizden çok üstündük. Voleybolcularım beklenenin üstünde mücadele sergilediler. Moral ve motivasyonrumuz yükseldi. Bundan sonraki maçlarımızda da iyi sonuçlar alarak ligdeki durumumuzu düzeltmek istiyoruz" diye konuştu.

Dicle Üniversitesi’nin başarılı voleybolcularından Anya ise, karşılaşmadan galip ayrıldıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Takım olarak kazanmak istiyorduk. Ben ve arkadaşlarım güçlü rakibimiz karşısında harika olarak nitelendirilebilecek bir maç çıkardık. Taraftarlarımızın desteği bizi şahlandırdı. Bu desteğin devam etmesi halinde başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum" dedi.

DİYARBAKIR (İHA) -
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2004 Pazar 12:54:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?