7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Direkten düşüp yaralandı

ELEKTRİK DİREĞİNDEN DÜŞEN MUHTAR AĞIR YARALANDI

Diyarbakır'ın Ergani ilçesi Otluca köyünde yaşanan arızayı gidermek için elektrik direğine çıkan muhtar, düşerek ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Otluca köyünde evinin önündeki elektrik direği arızalanan Köy Muhtarı Mahmut Şahin, arızanın giderilmesi için DEDAŞ'a müracaat etti.

Müracaatından bir netice alamayan Şahin, arızayı gidermek için elektrik direğine çıktı. Direğin devrilmesi sonucu düşerek ağır yaralanan Şahin'in yakınları 112'yi arayarak ambulans istedi.

İddiaya göre 112 Acil Servis yetkilileri personel olmadığı gerekçesiyle köye ambulans göndermeyince, yakınları yaralı muhtarı karga tulumba pikabın bagajına bindirerek hastaneye götürdü. Diyarbakır Devlet Hastanesi'nde yapılan muayenede Şahin'in kaburgalarının kırıldığı ve hastaneye uygunsuz şekilde getirildiği için kaburgalarının karaciğerine saplandığı tespit edildi. Yoğun bakımda tedavi gören Şahin'in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Şahin'in yakınları, müracaat edilmesine rağmen arızayı gidermek için köye gelmeyen DEDAŞ ve olay yerine ambulans göndermeyen 112 Acil Servis yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını ifade ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2010 Perşembe 14:44:02
Güncelleme :24 Haziran 2010 Perşembe 18:13:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?