7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

DİSKİ kendini ateşe attı

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Pazar günü aldığı mağlubiyetle kendini ateş hattına attı.

Puan hesaplarıyla Kahramanmaraş'a giden ve ancak ligin alt sıralarında yer alan takımlarından Kahramanmaraşspor'a yenilen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, rakibi karşısında aldığı mağlubiyetle adeta şoka girdi. Sarı-kırmızılı takımın Basın Sözcüsü Ekrem Yeşil, beklemedikleri bir yenilginin kendilerine fazlasıyla üzdüğünü belirterek, "Ligin en zayıf ve ligde kalma umudu pek az olan Kahramanmaraşspor'a yenilmemiz, bizimde ligde kalma durumumuzu tehlikeye soktu. Bazı tedbirler alacağız. Rahatlıkla puan ve puanlar getireceğimiz bu maçı yenilgiyle kapatmamız bizi çok üzdü" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Durmuş Ali Çolak ise takım olarak beklemedikleri ağır bir yenilgi aldıklarını vurgulayarak, "Futbolcuların daha maça ısınmadan 3 ve 4. dakikalarda artarda iki gol yiyip yenik duruma düştük. Şok geçirdik 5. dakikada bir gol atmamıza karşın oyun planımız bozuldu. Rakibimiz oyunu orta sahaya çekip katı defans yaptı. Futbolcularımda istedikleri oyunu sergileyemeyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Maçın hakeminin yanlış kararlarının da oyuna etkisi oldu. Kırmızı kartı görmemizde son dakikada moralimizi tam bozdu. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi takımının kümeye düşmeyeceğine inanıyorum. Bunu gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2010 Pazartesi 13:39:00
Güncelleme :19 Nisan 2010 Pazartesi 14:14:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?