7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

DİSKİ skora sevindi, oyuna üzüldü

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta zirve mücadelesi veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor, sahasında 1-0 galip geldiği maçın skoruna sevinirken, sergilenen oyuna üzüldü. 

DİSKİSpor'da hem sevinç hem üzüntü var. Sarı kırmızılı takımın Teknik Direktörü Nurettin Şiro, farklı galibeyetle kapatmak istedikleri Şırnakspor karşılaşmasını 1-0 kazanmalarına sevindiklerini, fakat sergilediklerini oyuna da çok üzüldüklerini söyledi. 

Şiro, "Şırnakspor karşısında golü erken bulmamız, futbolcularıma bir nevi rehavet soktu. Rakibimizin savunmada ağırlıklı sistemi kabul etmesi, bizim de çok fazla gol kaçırmamız, morallerimizi bozdu. Rakibimizin bize gol atmasını önledik, ama farklı skor yapmamamızı beceriksizliğimize bağladık. DİSKİSpor olarak istediğimiz futbolu oynamamamız bizleri üzdü. Aldığımız galibiyetle puanımızı 19'a çıkardık. Zirve yarışından kopmadık. Lig 2.'liğini bırakmadık. Takımımızda birkaç eksiğimizin oluşu da oyunumuzu etkiledi. DİSKİSpor, sahasında oynadığı maçlarda saha ve seyirci avantajını çok iyi kullanmalıdır" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2006 Pazartesi 11:12:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?