7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

DİSKİ Tarsus'a kilitlendi

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda kümede kalma mücadelesi veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Tarsus İdmanyurdu maçına kilitlendi.

Geçen hafta sahasında oynadığı maçta grubunun lideri Adana Demirspor ile berabere kalan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde gözler hafta sonu deplasmanda oynayacağı Tarsus İdmanyurdu maçına çevrildi. Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak nezaretinde yapılan antrenmanda oyuncular ısınma hareketlerinden sonra yarı sahada çift kale maç yaptı.

Kulüp basın Sözcüsü Ekrem Yeşil, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi olarak küme düşmeyi hak eden bir takım olmadıklarını belirterek, "Lig boyunca şansız ve ummadığımız mağlubiyetler alınca bu duruma düştük. Pazar günü deplasmanda Tarsus İdmanyurdu maçı bizim için büyük önem kazandı. Takımımız hazırlıklarını sürdürüyor. Hedefimiz bu maçımızdan galibiyetle dönebilmektir. Bunun için yoğun çaba sarf ediyoruz. Camiamızı üzmek istemiyoruz" dedi.

Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak, ligin sonuna geldiklerini belirterek, "Bir çıkış yolu yakalamalıyız. Evimizde son dakikada iki puan kaybetmemiş olsaydık şimdi rahattık. İnşallah istediğimiz sonucu alıp ligde kalırız. Çok önemli bir 90 dakika oynayacağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 15:53:04
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 16:29:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?