8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

DİSKİ'de Küçükbayrak istifa etti

TFF 2. Lig Yükselme Grubu takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediye Diskispor'da teknik direktör Sertaç Küçükbayrak istifa etti. Kendisiyle birlikte teknik heyette yer alan Kayhan Sümbül de görevi bıraktığını açıkladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Diskispor Kulübü'nden yapılan basın açıklamasına Futbol Şube Sorumlusu Murat Tuğrul ile Basın Sorumlusu Ekrem Yeşil katıldı.

Ekrem Yeşil konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ''Takımımızın bugünlere gelmesi için futbolcularımızla birlikte elinden gelen bütün gayreti göstererek iyi bir başarı grafiği yakalayan ve play-off yükselme gurubuna çıkaran teknik heyetimize teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz" dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Murat Tuğrul ise, sezon başından beri gerek yönetimle olan diyalogu gerekse sporcular ile yapmış oldukları çalışmalarından dolayı teknik heyete teşekkür ederek, teknik heyetin kulüp tarafından gönderilmediğini, bu tercihin kendileri tarafından gerçekleştiğini belirtti.

Yükselme Grubu'nda mücadele eden Diskispor'da teknik heyetten boşalan görevi bir süre, kaleci antrenörü Eşref Doğmenç'in yerine getireceği bildirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 23:52:09
Güncelleme :25 Şubat 2009 Çarşamba 00:45:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?