7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

DİSKİ'de Malatyaspor alarmı

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Malatyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Geçen haftayı sahasında oynadığı Mardinspor galibiyetiyle kapatan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde Malatyaspor alarmı verildi. Sarı-kırmızılı futbolcular Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak nezaretinde kendi tesislerinde yaptıkları idmana kültür fizik hareketleri ve koşu ile başladılar. İkinci bölümde ise 5 -2 ve istasyon çalışmaları ile kaleciler özel çalıştırıldı. Yaklaşık iki buçuk saat süren idman zevkli bir ortamda gerçekleşti.

Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak, geçen hafta sahalarında önemli bir maç oynadıklarını ve kazandıklarını vurgulayarak, "Sahamızdaki maçı kazanarak moral yönünden süper olduk. Futbolcularımızın performansı beni sevindirdi. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Malatyaspor maçının idmanlarına başladık. Futbolcuların bu son maçımız için dikkatini çektik. Çok dikkatli olmalarını istedik. Çünkü ligde neyin ne olacağı belli değil. Son maçta kimin ligde kalacağı belli olacak. İdmanlarımızı Cuma günü öğleden sonraya kadar sürdüreceğiz" dedi.

TFF 2. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 13:53:01
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 14:20:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?