7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

DİSKİ'den amatör tiyatro grubu

DİSKİ'DEN AMATÖR TİYATRO GRUBU

DİSKİ Genel Müdürlüğü'nün daha çağdaş ve daha kaliteli hizmet verebilmek için çalışanlarına yönelik başlattığı halkla ilişkiler, drama ve diksiyon eğitimine katılan personeller daha eğitimlerinin başında olmalarına karşın kişisel gelişimlerinde önemli adımlar atmaya başladılar. Öyle ki eğitime katılanlar amatör bir tiyatro grubu kurmayı düşünüyorlar.

Halkla ilişkiler, drama ve diksiyon kursunu ziyaret eden DİSKİ Genel Müdürü Fahrettin Çağdaş, bu çalışmayı halka verdikleri değerin göstergesi olarak anlaşılması gerektiğini belirterek insanlarla iletişim için en önemli aracın dil olduğunu hatırlattı. Bu nedenle kullanılan dili, kurulacak ilişkiyi ve iletişimin sağlıklı bir şekilde öğrenilmesinin elzem olduğunu ifade eden Çağdaş halkla ilişkilerin önemine vurgu yaptı.

Eğitime katılan personelle de görüşen Çağdaş kursiyerlerle karşılıklı görüşerek eğitimlerinin detayları hakkında bilgi aldı. Ziyaretinde Genel Müdür Çağdaş'a yardımcıları M. Recep Çetin, M. Zeki Kantacı ile Abone İşleri Daire Başkanı Turan Polat ve İnsan Kaynakları Daire Başkanı Vehbi Yakışır eşlik ettiler. Bu arada kurs eğitmenlerinden Devlet Tiyatrosu Bölge Müdürü Orkun Gülşen eğitim konusunda kursiyerlerden çok iyi tepki aldıklarını belirterek bazı kursiyerlerin kendilerine olan güvenlerinin arttığını ve DİSKİ bünyesinde küçük bir amatör tiyatro grubu kurmayı bile düşündüklerini söyledi. Kendilerinin böyle bir oluşumun yanında seve seve duracaklarını belirten Orkun Gülşen'e Genel Müdürü Çağdaş'tan da destek geldi. Çağdaş eğitim sonrası personelden bu yönde bir istek geldiği takdirde kendilerine olumlu yaklaşacaklarını belirtti.

DİSKİ'DEN AMATÖR TİYATRO GRUBU
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2010 Perşembe 17:26:02
Güncelleme :29 Mayıs 2010 Cumartesi 02:19:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?