8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

DİSKİ'nin kader maçı

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda kümede kalma mücadelesi veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu ligde kalmasını büyük ölçüde etkileyecek Tarsus İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen haftayı sahasında oynadığı Adana Demirspor beraberliğiyle kapatıp ligde kalma ümitlerini azaltan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Pazar günü deplasmanda oynayacağı Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasına kader maçı olarak bakıyor. Sarı-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Ekrem Yeşil, Adana Demirspor ile sahalarında berabere kalmalarının kendilerini şoka soktuğunu ifade ederek, "Bu nedenle gözlerimizi Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Tarsus maçına çevirdik. Bu maçımızdan galibiyetle dönebilirsek büyük

ölçüde ligde kalabiliriz. Bunun çalışmalarını yapıyoruz. takımımız idmanlarına devam ediyor. Artık bu şansızlığa dur demek istiyoruz" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Teknik Direktörü Durmuş Ali Çolak ise yaptığı açıklamada, "Deplasmanda oynayacağımız maç bizim için çok önemli olan maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Tek düşüncemiz galibiyettir. Sahamızda oynadığımız maçtaki Adana beraberliği bizi fazlasıyla tehlikeye attı. Bunun için tedbirlerimizi alacağız. Futbolcularımızla devamlı toplantı halindeyiz. Bu deplasmanımızdan en iyi sonuçla dönmeliyiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 16:09:00
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 17:23:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?