7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

DİSKİspor beraberlikle başladı

TFF 2.Lig 4. grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİspor, kendi evinde Malatyaspor ile oynadığı maçta berabere kaldı.

Teknik Direktör Burhan Karaduman, DİSKİspor olarak lige iyi başlamak istediklerini ama bunun gerçekleştiremediklerini söyledi. 

DİSKİspor olarak yeni bir kadro oluşturduklarını söyleyen Teknik Direktör Burhan Karaduman, "İyi bir hazırlık devresi geçirdik. Sahamızda oynadığımız Malatyaspor maçında şans bizden yana değildi. 90 dakika boyunca atak oynayan gol arayıp galibiyeti kovalayın taraf bizdik. Futbolda şans faktörü çok önemlidir. Direkten dönen toplarımız, yakaladığımız net pozisyonları gole çevire bilseydik maç en az 3-0 galibiyetimizle kapatabilirdik. Takımımın kadrosu iyi ama gol yollarında şansız olmamız,rakibimizin çok katı bir defans yapması maçı beraberlikle bitirdi. Üzgünüz ama elimizden bi şey gelmiyor. Ben futbolcularıma güveniyorum. İleriki maçlarda hatalarıın telafi edecekler. DİSKİspor olarak iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum " dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2009 Pazartesi 14:50:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?