7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

DİSKİspor galibiyete hasret!

TFF 2. Lig Yükselme Grubu takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİspor, grubunda oynadığı 7. maçında da galibiyetle tanışamadı.

Pazar günü sahasında oynadığı Bucaspor maçında rakibine penaltı golüyle yenilen DİSKİspor hakem Volkan Bayarslan'dan şikayetçi oldu.

Sarı-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Ekrem Yeşil, Bucaspor karşısına galibiyet için çıktıklarını belirterek, "Maçın ilk yarısında iki takım başa baş oyun sergileyip gol çıkaramadı. Biz de DİSKİspor olarak ikinci yarıya umutlu başlamıştık. Fakat maçın İstanbul bölgesi hakemi Volkan Bayararslan, rakip oyuncunun aldatma pozisyonuna aldanıp 68 dakikada aleyhimize penaltı kararı verdi. Kesinlikle penaltı ile ilgili olmayan pozisyonda bu ağır kararı veren hakemi gerekli yerlere şikayet edeceğiz. Çünkü, verdiği karar karar değildi. Maçın gözlemcilerini göreve davet ediyoruz. Bu konuda gerekeni yapsınlar. Hakkımız gasp edildi. Biz, (Gol attık verilmedi) demiyoruz. Bizim aleyhimize verilen penaltı kararının uyduruk ve ağır verilmemesi gerektiğini belirtiyoruz. Yazık günah bir takımımızın hakkını arıyacağız. Bu hakemi kınıyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 16:32:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?