8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

DİSKİspor sıkı hazırlanıyor

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİspor, hafta sonu evinde oynayacağı Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Belediye Vanspor mağlubiyetiyle kapatan DİSKİspor'da dikkatler Kahramanmaraşspor maçına çevrildi. Sarı-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Murat Yiğiter, Belediye Vanspor maçının geride kaldığını ancak bu maçta gerekli dersleri çıkardıklarını ifade ederek, "Şimdi önümüzde Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Kahramanmaraşspor maçı var. İdmanlarımıza başladık. Sahamızda oynayacağımız maçı kesinlikle kazanıp rakibimizi puan sıralamasında altımıza almak istiyoruz. Bu nedenle artık işlerimizi çok sıkı tutacağız. Tüm idmanlarımızda galibiyeti düşünüp teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapıyoruz. Artarda iki maç kazanırsak ligi de rahat nefes alırız. Bu nedenle sahamızdaki maça büyük önem veriyoruz. Cuma günü öğleden önce yapacağımız idmanla takımımızı kampa alacağız" dedi.

Sarı-kırmızılı futbolcular bugünkü idmanlarında koşu ve kültür-fizik hareketlerinin ardından teknik ve taktik ağırlıklı yarım saha maç yaptılar.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 14:03:01
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 15:23:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?