7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

DİSKİspor sözünü tuttu

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİspor sahasında oynadığı Elazığspor maçını kazanıp verdiği galibiyet sözünü tuttu.

Pazar günü sahasında oynadığı maçta rakibi Elazığspor'u 1-0 yenip puanını 25'e yükselten DİSKİspor'da, alınan galibiyetin de etkisiyle yüzler gülüyor.

Sarı-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Murat Yiğiter, hafta boyunca yoğun bir tempoda idmanlarımızı sürdürdük. Hedefimizi galibiyet olarak belirlemiştik. Futbolcularımda bana galibiyet sözü vermişlerdi. Sözlerini tuttular. Zevkli ve çekişmeli bir maç oynandı. Rakibimiz de ligde zor günler geçiriyor. Bunun da etkisiyle maç büyük çekişmeye sahne oldu. Her iki takım da sahadan galip ayrılmak istiyor ve gol atmak istiyordu. Maçın tamamın da futbolcularım iyi bir oyun sergilediler. İlk yarıda attığımız golden başka yakaladığımız pozisyonları da gole çevirebilseydik belki de sahadan farklı bir galibiyetle ayrılabilirdik. DİSKİspor olarak hedefimiz belli alt sıralardan kurtulabilmek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 10:10:03
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 10:22:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?