7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

DİSKİspor'da galibiyet sevinci

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda kümede kalma mücadelesi veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde Mardinspor'a karşı 3-2'lik skorla alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Lig'de kalan iki maçından birisini Pazar günü sahasında oynayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kümede kalma şansını son haftaya bıraktı.

 Sarı-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Ekrem Yeşil, maçta iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Fakat bu maçta öldük öldük dirildik. Maça iyi başlamıştık ilk yarıyı 1-0 önde kapattık. İkinci yarıda bir hatamız gol oldu maç 1-1 oldu. Rakibimiz ikinci golü bu golden biraz sonra bulunca 2-1 galip duruma geldi. Bize galibiyet lazımdı futbolcularımız saha içinde strese girdiler. Her iki takımda goller kaçırdılar. Biz maçın son 10 dakikasında maçı 2-2'ye getirdik. Ama bize galibiyet lazımdı. Maçın sonlarına doğru galibiyet golünü attık. Sahadan galip ayrılmanın sevincini yaşıyoruz. Çok mutluyuz. Şimdi artık ligde kalma mücadelesi kızıştı. Biz gelecek hafta deplasmanda Malatyaspor ile oynayacağız. Rakiplerimizden Elazığspor ise deplasmanda Tarsusu İdmanyurdu ile oynayacak. 3 Puan kaybeden takım kümeden düşecek. Biz Diyarbarbakır Büyükşehir Belediyesi olarak ligde kalmak istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 12:40:00
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 15:11:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?