8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

DİSKİSpor'da hazırlıklar sürüyor

TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Belediye Vanspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Futbol Şube Sorumlusu Murat Tuğrul, "Geçen hafta Çorumspor ile berabere kaldığımız maçta iyi futbol oynadık. Futbolcularımız üzerlerindeki stresi büyük ölçüde attılar. Takım olarak gerçekten beklenmedik sorunlar yaşadık. Sorunlar artarak devam etti. Fakat şu anda geldiğimiz nokta bizi rahatlattı. Cezalı ve sakat oyuncularımızın sayısı azaldı. Eskiye oranla biraz daha iyiyiz. Daha önce oynadığımız birçok maçımızda kadro kurmakta güçlük çekiyorduk. Geçen hafta tam kadro sahaya çıktık. Bu hafta cezalı olan
Ahmet ve Akif Savaş, Belediye Vanspor karşısında forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Sinan ve Oktay'ın tedavisi sürüyor. Deplasmanda oynayacağımız Belediye Vanspor maçından iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz" diye konuştu.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor, Cuma günü öğleden sonra yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve Cumartesi günü karayoluyla Van'a gidecek.

iha
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 12:26:03
Güncelleme :1 Nisan 2009 Çarşamba 12:42:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?