7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diskispor'da heyecan dorukta

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u Pazar günü deplasmanda oynayacağı Malatyaspor maçının heyecanı sardı.

Geçen hafta sahasında Mardinspor galibiyetiyle moral bulan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da heyecan dorukta. Deplasmanda kendisi için çok kritik olan bir maç oynayacak olan Sarı-kırmızılı takım bugünkü idmanda adeta gol şov yaptı. Seyrantepe Tesisleri'ndeki antrenmana düz koşu ve kültür fizik hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra taktik ağırlıklı çift kale maç yaptılar. Kıran kırana geçen antrenmanda futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi.

Teknik direktör Durmuş Ali Çolak, Malatyaspor'u ligin ilk yarısında yendiklerini hatırlatarak, "Rakibimizin haftalar önceden ligden düşüşüne üzülüyoruz. Biz de kümede kalmak için bu maçımızı kazanmalıyız. Biz bu maçta sahadayız ama kulağımız Tarsus İdmanyurdu-Elazığspor karşılaşmasında olacak. Bizim kazanmamız gerekiyor. Tarsus İdmanyurdu'nun da galip gelmesi gerekmektedir. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak heyecanla maç sonuçlarını bekliyoruz" dedi.

TFF 2. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2010 Perşembe 11:48:03
Güncelleme :14 Mayıs 2010 Cuma 00:14:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?