7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diskispor'da Küçükbayrak sesleri

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DA SERTAÇ KÜÇÜKBAYRAK SESLERİ

3 sezon mücadele ettiği 2. Lig'den düşen Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluk için kolları sıvadı. Takımı 2 sezon önce Play-Off'a taşıyan Sertaç Küçükbayrak'la anlaşma aşamasına gelindiği öğrenildi.

3 sezon önce yükseldiği TFF 2.Lig'e veda eden Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonda mücadele edeceği TFF 3. Lig'de şampiyon olup tekrar 2. Lig'e çıkmak için çalışmaları hızlandırdı. Yönetim ilk iş olarak teknik direktörlük sorununu çözmeye çalışıyor. Teklif götürülen Sertaç Küçükbayrak'la önemli ölçüde anlaşma sağlandığı ve son pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı bilgisi edinildi. 2008-2009 sezonunda Sarı-kırmızılı takımı çalıştıran Küçükbayrak, Büyükşehir Belediyespor'u 2.Lig'de Play-Off'a taşıyan ilk teknik adam unvanını taşıyor.

Teknik direktörlük sorununun çözülmesinden sonra ikinci iş olarak transfere başlanacak. 2.Lig'den düşen kadrosunun önemli bir bölümünü değiştirecek olan Büyükşehir Belediyespor, yerli oyuncularla tekrar anlaşmayı planlarken, dış transferde de takımı şampiyonluğa taşıyacak isimler almanın hesaplarını yapıyor. Yönetim içerisinde yapılacak görev değişikliklerinin de teknik direktör sorunu çözüldükten sonra netleştirilmesi bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2010 Perşembe 15:52:05
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 16:21:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?