5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

DİSKİSpor'da moraller bozuk

TFF 2. Lig 5. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor'da, deplasmanda oynadığı Tarsus İdmanyurdu maçında aldığı farklı yenilginin üzüntüsü yaşanıyor.

Sarı-kırmızılı takım Tarsus İdmanyurdu karşısında varlık göstermeyerek sahadan 3-1 mağlup ayrılarak kente eli boş döndü. DİSKİSpor Teknik Direktörü Nurettin Şiro, Tarsus İdmanyurdu maçına çok iyi hazırlandıkları halde, futbolcularının sahada istediklerini yapamadığını belirterek, "Tarsus İdmanyurdu maçına çok iyi hazırlanmıştık. Fakat rakibimiz karşısında maçın ilk yarısında başa baş bir oyun sergiledik. Bunun verdiği rahatlık yüzündende ikinci yarıda 3 gol yiyip 1 gol attık. Bu mağlubiyet bizi çok üzdü. İki deplasmanımızdan da farklı yenilgiler alarak döndük. Gerçek DİSKİSpor bu değil. Artık kendimize gelmeliyiz. Ligin ilk haftalarında bu şekilde puan kaybetmemeliyiz. Çünkü takımlar haftalar ilerledikçe daha iyiye gidiyorlar. Biz de kesinlikle düzelmeliyiz. Ligdeki zirve yarışından koparsak, gayesiz bir takım oluruz" dedi.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı İhsan Uğur ise, aldıkları yenilginin çok üzücü olduğunu söyleyerek, "Deplasmanda her nedense başarılı olamıyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımızla toplantı yapacağız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2007 Pazartesi 11:48:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?