8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

DİSKİSpor'da transfer

Yükselme Grubu'nda mücadele edecek Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor, Mardinspor'dan Ali Yıldırım'ı renklerine bağladı. Sarı-kırmızılı yönetim, futbolcu alacaklarının bu ay içerisinde ödeneceğini açıkladı.

Futbol Şube Sorumlusu Murat Tuğrul, Mardinspor'da forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Ali Yıldırım ile anlaşmaya vardıklarını belirterek, bu futbolcuyla 1.5 yıllık sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Tuğrul, "Önümüzdeki günlerde takımdan giden ve gelen oyuncular olacaktır" dedi.
Futbolcu alacaklarının Ocak ayı içerisinde ödeceğini açıklayan Tuğrul, "Futbolcuların 12 maç başı ve 7 prim alacakları var. Bu konuda futbolculara ödeme garantisi verdik. Her kulüp gibi küresel ekonomik krizin yansımalarından etkilendik, ancak futbolcuların alacaklarını en kısa sürede ödeneceğiz. Dünyayı kasıp kavuran ekonomik kriz, Türkiye'de futbol sektörünü de olumsuz yönde etkiliyor. Birçok kulüp maddi sıkıntı yaşıyor. Bu ortamda tasarruf yapmayan, plan ve programını iyi ayarlayamayan kulüpler,
önümüzdeki süreçte uzun ömürlü olmayacaklardır. Birçok kulüpte futbolcuların federasyona başvurduğunu biliyoruz. Bizde de ekonomik sıkıntılar var, ama iş bu boyuta kadar gelmedi. Bu oyuncular, takımı play-off'a taşıdı, onların alın terlerinin karşılığını tabiki vermek zorundayız. Kendilerine bu konuda güvence verdik. Onlar da bize güveniyor. Bu ay içerisinde ödeme yapacağız" ifadelerini kullandı.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 13:35:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?