7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

DİSKİ'ye 9 transfer!

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Grup'taki Diyarbakır temsilcisi Diskispor lige güçlü girebilmek için kadrosuna 9 yeni isim daha kattı.

Diskispor ligde iddialı olabilmek için kadrosunu güçlendirdi. Sarı-kırmızılı kulübün Asbaşkanı Murat Kaçar, yaptığı açıklamada, teknik heyetin raporları doğrultusunda ilk etapta 11 futbolcunun kulüple olan ilişkilerinin kesildiğini vurgulayarak, "Lige daha güçlü bir şekilde girebilmek için belirlenen transfer politikası doğrultusunda Ankara Pursaklarspor'dan Erol Kampusuz, Belediye Vanspor'dan Can Polat, Çaykur Rizespor'dan Mesut Yılmaz, Diyarbakırspor'dan Ercan Çapar, Kayapınarspor'a kiralık verilen

sporcumuz A. Aziz Demircan, Yenişehir Belediyespor'dan Kadri Beyazıt, Fethiyespor'dan C.Fatih Özdemir ile anlaşmıştık. Bu transferlerin ardından, Belediye Vanspor'dan Önder Tezcan ve Gebzespordan Recep Serkan Çetintaş isimli futbolcular ile de kesin anlaşmaya vardık. Ayrıca prensip anlaşmasına varılan ve kendi kulüpleriyle olan problemleri henüz çözülemeyen santrafor, stoper ve kaleci mevkilerinde toplam üç sporcuya ilişkin ayrıntılı bilgi sporcular ile yapılan kesin anlaşmalar sonucunda açıklanacaktır" dedi.

Murat Kaçar, Diskispor'un Antalya'nın Kemer ilçesinde devam eden hazırlık çalışmalarıyla ilgili olarak ise, "Antalya Kemer'de kampımız çok verimli bir şekilde geçti. Yapılan bu yeni transferler ile güçlenen futbol takımımızın ligin ikinci yarısında taraftarlarımızın arzulamış olduğu iyi futbolu sergileyerek ve bunun neticesinde ligde iddialı bir takım haline geleceğini tüm sporseverlerimizle paylaşmak istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 10:42:04
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 15:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?