8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyar 3 puana kenetlendi

DİYARBAKIRSPOR DÜŞME POTASINDAN ÇIKMAK İSTİYOR

Turkcell Süper Lig'de sahasında Denizlispor ile karşılaşacak olan Diyarbakırspor bu maçtan 3 puan çıkarmak için tüm camia olarak kenetlendi.

Süper Lig'de bu hafta ligde kalma mücadelesini yakından ilgilendiren iki karşılaşma oynanacak. Diyarbakırspor ve Denizlispor Diyarbakır'da, Sivasspor ve Manisaspor ise Sivas'ta karşı karşıya gelecek.

Diyarbakırspor, rakiplerinin birbirleriyle karşılaşacağı bu haftada Denizlispor'u yenip ligde kalma yolunda avantaj sağlamak istiyor. Geçen hafta kendi sahasında Sivasspor'la 1-1 berabere kalarak alt sıralardan uzaklaşma fırsatını değerlendiremeyen Diyarbakırspor, Ligin ilk yarısında deplasmanda berabere kaldığı Denizlispor maçına mutlak 3 puan hedefiyle çıkıyor. Sivasspor maçında kırmızı kart gören Adnan Güngör ve Erdinç Yavuz'un bu hafta forma giyemeyeceği Yeşil-kırmızılı takımda bu maç büyük önem taşıyor. Geçen hafta üzdükleri Diyarbakırspor taraftarından özür dileyen futbolcular, aynı destek ve coşkuyu Denizlispor maçında da görmek istediklerini söylediler.

Teknik Direktör Ziya Doğan'ın futbolcularla yaptığı toplantıda ise futbolcularına hatalarını anlattığı ve "Bu maçı artık unutun. İyi oynadığımız maçta bireysel hatalarla puan kaybettik. Ama Denizlispor'u yenersek bunu telafi ederiz. Bu konuda sizlere güveniyorum" dediği ifade edildi.

Bu arada Diyarbakırspor Basın Sözcüsü Suat Önen, Sivasspor maçına gelen taraftarların mükemmel bir atmosfer oluşturduğunu söyleyerek, "Bizi en çok üzen şey bu muhteşem taraftara galibiyet armağan edememek oldu. Bundan dolayı üzüldük. Ama şuna da inanıyoruz ki bu muhteşem atmosfer Denizlispor'la yapacağımız maçta devam edecektir. Bu takım taraftarların inancı ve desteğiyle Lig'de kalacaktır. Teknik heyet ve futbolculara da bu bağlamda güven duymaya devam ediyoruz. Futbolcularımızın büyük desteğe ihtiyacı var. Onlara destek versinler. İnşallah sahadan galibiyetle ayrılan tarafta biz olacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2010 Çarşamba 14:16:03
Güncelleme :17 Şubat 2010 Çarşamba 23:53:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?