7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyar BJK provası yaptı

DİYARBAKIRSPOR, BEŞİKTAŞ MAÇININ PROVASINI YAPTI

Diyarbakırspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-kırmızılı futbolcular antrenmanda Beşiktaş maçının provası niteliğinde çift kale maç yaptılar.

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş'la karşılaşacak olan Diyarbakırspor, sahasında oynadığı olaylı Bursaspor maçının ardından ilk defa Atatürk Stadı'nda idman yaptı. Teknik Direktör Mehmet Budakın nezaretinde gerçekleşen ve bir bölümü basına kapalı olarak yapılan antrenman yaklaşık iki buçuk saat sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idmanda daha sonra dar alanda kısa paslaşmalar yapıldı. Basına kapalı olarak yapılan taktiksel ağırlıklı çift kale maçın ise kıran kıra geçtiği öğrenildi.

 

Yeşil-kırmızılı takımın genç kaptanı Barış Ataş, hafta içerisinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade ederek, "Bu hafta içerisinde çok iyi hava yakaladık. Antrenmanlarda herkes çok iyi çalışıyor. Bu hafta sonu oynayacağımız Beşiktaş maçında tek hedefimiz 3 puanı alıp ligde var olma şansımızı sürdürmek. Beşiktaş maçını aldığımız takdirde son iki haftayı da 3'çer puanla kapatıp, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. İnşallah öyle olur ve ligde kalırız" dedi.

Tecrübeli file bekçisi Gökhan Tokgöz de, matematiksel olarak şanslarının devam ettiğini vurgulayarak, "Şu an itibariyle düşme potasındayız. Ancak matematiksel olarak hiç bir şey gerçekleşmemiş durumda. Beşiktaş maçına her zamanki gibi hazırlanıyoruz. İnşallah bunun neticesinde 3 puan alırız. Kalan son iki maça da galibiyet için çıkacağız. Bu maçları da almamız gerekiyor. Bunun dışında herhangi bir mağlubiyet veya beraberlik bizi saf dışı eder. Onun için de bu 3 maçımızı kazanmamız lazım. Kazanmazsak

takım düşmüş olur. Kimin düşüp düşmeyeceği takdiri Allah'a kalmış. Biz hak ediyorsak kalırız" diye konuştu. Gökhan, ligde kalma mücadelesinde en ykaın rakiplerinin Sivasspor olduğunu vurgulayarak, "Herkes mücadelesini sergiliyor. Biz kendi işimize bakacağız. Sivasspor kaybetmiş kaybetmemiş ona bakmamamız gerekiyor. Sonuçta Allah'ın adaleti tecelli edecek. Ben buna inanıyorum" şeklinde konuştu.

DİYARBAKIRSPOR, BEŞİKTAŞ MAÇININ PROVASINI YAPTI
DİYARBAKIRSPOR, BEŞİKTAŞ MAÇININ PROVASINI YAPTI
DİYARBAKIRSPOR, BEŞİKTAŞ MAÇININ PROVASINI YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2010 Cuma 12:51:05
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 15:21:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?