8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyar çift idman yapıyor

DİYARBAKIRSPOR'DA DURMAK YOK

Diyarbakırspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor.

Beşiktaş deplasmanından 1 puanla dönerek moral bulan Diyarbakırspor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Teknik direktör Ziya Doğan nezaretindeki gerçekleştirilen idmanda Yeşil-kırmızılı futbolcular önce düz koşu yaptılar ardından da kültür-fizik hareketleri çalıştılar. Daha sonrada topla çeşitli çalışmalar yapan futbolcular taktik ağırlıklı çalışmalarla antrenmanı tamamladılar. Antrenman boyunca teknik direktör Ziya Doğan'ın futbolcularını sık sık uyardığı ve onlara hatalarını gösterdiği gözlendi. Ziya Doğan, futbolcularından daha istekli ve arzulu olmalarını istedi.

Diyarbakırspor Sportif Direktörü Mehmet Budakın, idmanların istedikleri düzeyde geçtiğini ifade ederek, "Bundan fazlasıyla memnunuz. Kadromuzda tek eksiğimiz kart cezalısı Thierry Tazemeta. Bu futbolcumuzun eksikliğini diğer arkadaşlardan birisiyle kapatacağız. Sahamızda oynayacağımız bu maç bizim açımızdan çok önemlidir. Moralimiz iyi. Bunu en iyi şekilde sahaya yansıtıp, bu maçımızı da kazanmak istiyoruz. Tüm çalışmalarımızdaki planımızı ve hedefimizi galibiyet üzerine kuruyoruz. Diyarbakırspor, bu maçı kazanıp rahat bir nefes almalı. Biz bunun böyle olabilmesi için büyük gayret sarf ediyoruz. Şu anda hiç bir problemimiz yok" dedi.

Bu arada, Yeşil-kırmızılı kulüpten edinilen bilgiye göre, Pazar günü oynanacak olan Diyarbakırspor - Kasımpaşa maçının bilet fiyatlarının, kale arkası 5, maraton 10, kapalı tribün 25, VİP tribün ise 50 TL olduğu öğrenildi.

DİYARBAKIRSPOR'DA DURMAK YOK
DİYARBAKIRSPOR'DA DURMAK YOK
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 15:23:02
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 16:42:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?