7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyar çifte bayram istiyor‎

DİYARBAKIRSPOR ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞAMAK İSTİYOR

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı değerlendiriyor. Yeşil-kırmızılı takım Cumartesi günü sahasında oynayacağı maçta Altay'ı mağlup edip çifte bayram yaşamak istiyor.

Yeni sezon hazırlıklarına geç başlayan ve bu yüzden özellikle kondisyon açısından sorun yaşayan Diyarbakırspor, lige verilen arada eksiklerini günde 2 idman yaptı. Rakip bulamadığı için özel maç yapamayan Yeşil-kırmızılı takım bu açığı da çift kale maçlarla gidermeye çalıştı.

Bu arada adalesinde ödem oluşan kaleci Osman'ın Altay karşısında takımdaki yerini alacağı açıklanırken, takımda sakat futbolcu olmaması ve futbolcuların idmanlardaki hırslı hareketleri teknik heyeti sevindirdi. İlk 2 hafta sonunda ligde 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile 1 puan alabilen Diyarbakırspor, ilk galibiyetini Altay'dan almak istiyor. Bayramın 3. gününe denk gelen karşılaşma taraftarlar açısından ayrı bir önem taşıyor. Geçen sezon Bursaspor, Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında

çıkan olaylardan dolayı 8 maç seyircisiz oynama ve saha kapatma cezası alarak Spor Toto Süper Lig'den düşen Diyarbakırspor, cezasını bu sezonun ilk haftasında oynadığı Çaykur Rizespor maçıyla tamamladı.

Son olarak 6 Mart 2010 tarihinde çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan Bursaspor maçında taraftarlarının önünde maç yapabilen Diyarbakırspor'da taraftarlar ve takım , 5 ay 8 gün, yani 158 gün sonra buluşacak. Cumartesi günü oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlarken, bayrama denk gelmesi nedeniyle taraftarların mücadeleye ilgi göstermesi bekleniyor.

Teknik heyet ve futbolcular taraftarları maça davet ederken, Yeşil-kırmızılılar Altay engelini aşarak camiaya çifte bayram sevinci yaşatmak istediklerini ifade ettiler. Diyarbakırsporlu futbolcular, "Aylar sonra taraftarların huzuruna çıkacağız. Boş tribünlere maç oynamak istemiyoruz. Diyarbakır'da küskünlük ve kırgınlık bitmeli. Huzur içerisinde başarılı olmak istiyoruz" dediler.

Teknik Direktör Suat Kaya, " Tüm taraftarlarımızı Cumartesi günü yanımızda görmeye davet ediyoruz "dedi.

Ayrıca Altay maçı biletlerinin ne zaman satışa sunulacağı açıklanmazken, yönetimin bilet basılması için henüz hiçbir yer ile anlaşmadığı, bilet fiyatlarının da açıklanmadığı öğrenildi.

DİYARBAKIRSPOR ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞAMAK İSTİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2010 Salı 13:15:00
Güncelleme :7 Eylül 2010 Salı 22:49:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?