4
Mayıs
2024
Cumartesi
DİYARBAKIR

Diyar Erciyes'e bileniyor

Diyarbakırspor, Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Diyarbakır Atatürk Stadı'nda Teknik Direktör Murat Yiğiter nezaretinde yapılan antrenmanda Yeşil-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Antrenmanı bazı yönetim kurulu üyeleri de tribünden izledi. Yaklaşık 2.5 saat süren antrenmanda futbolcuların hayli hırslı oldukları gözlendi.

Vali Yardımcısı ve Diyarbakırspor Onursal Başkanı Hasan Tanrıseven, Kayseri Erciyesspor maçında sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini belirterek, "Diyarbakırspor'un başarısı için elimizden geleni yapacağız. Hataya tahammülümüz yok. Takım olarak iyi transferler yaptık. Bunun karşılığını da ligde almak istiyoruz. Ligin ilk haftasında sahamızda oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçını kazanmak istiyoruz. Eğer bunu gerçekleştirirsek gelecek haftalar için bize moral olur" diye konuştu.

Yeşil-kırmızılı taraftarlara da çağrıda bulunan Tanrıseven, "Satışa sunulan kombine biletlere taraftarlarımızın ilgi göstermesini bekliyoruz. Taraftarlarımız, artık takımlarına yardım elini uzatmalıdır. 2 milyon nüfuslu, kentimizin büyük bir maziye sahip olan takımı için her türlü fedakarlık yapılmalıdır. Lafla Diyarbakırlılık olmuyor. Bu kulüp hepimizin, kulübün başarısı için birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. Tüm taraftarlarımızı Kayseri Erciyesspor maçında tribünleri doldurmaya ve 90 dakika boyunca takımlarını desteklemeye çağırıyorum" dedi.

Teknik Direktör Murat Yiğiter ise, Kayseri Erciyesspor maçında sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyleyerek, "Ligin ilk haftasında oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladık. Artık lige hazırız. Yaptığımız taktiksel çift kale maçta kafamdaki ideal 11'i denedim. Kayseri Erciyesspor maçında alacağımız galibiyet bizim için çok önemli. Lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Kayseri Erciyesspor maçında sahaya 3 puan için çıkacağız" diye konuştu.


iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2007 Perşembe 16:01:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?