7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyar galibiyete kilitlendi

Diyarbakırspor, Pazartesi günü kendi sahasında Adanaspor ile oynayacağı maçta 3 puan hedefliyor.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Coşkun Demirbakan nezaretinde yapılan idmanda Yeşil-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Coşkun Demirbakan, Adanaspor maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek, "Takım olarak galibiyete kilitlendik. Rakibimizi ciddiye alıyoruz. Son iki haftada 6 puan kaybettik. Hedefimiz bu maçta galip gelerek kötü gidişe son vermek. Taraftarlarımızın da desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu. Demirbakan, sakatlığının tedavisi süren kaleci Fevzi dışında eksiklerinin bulunmadığını sözlerine ekledi.

Genel Menajer İsmet Yılmaz ise, 63 gün sonra kendi sahalarında maça çıkacaklarını belirterek, Yeşil-kırmızılı taraftarları Adanaspor maçında takımlarını desteklemeye davet etti. Adanaspor ile çok önemli bir maç oynayacaklarını kaydeden Demirbakan, "Kötü gidişe son vermek ve geleceğe umutla bakmamız için Adanaspor maçı final niteliği taşıyor. Bu maçı mutlaka kazanmalıyız" dedi.
Öte yandan Diyarbakırspor-Adanaspor maçı biletlerinin kapalı tribün 10 TL, maraton tribünü 5 TL, kale arkası tribünü 3 TL'den satışa sunulduğu bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 14:45:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?