7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyar galibiyete odaklandı

DİYARBAKIRSPOR GALİBİYETE KİLİTLENDİ

Diyarbakırspor, Cumartesi günü sahasında oynayacağı Trabzonspor maçı için galibiyete kilitlendi. Yeşil-kırmızılı takım bir bölümü basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda çift kale maç yapıp gol çalıştı.

Diyarbakırspor'da tüm dikkatler Trabzonspor maçına çevrildi, Yeşil-kırmızılı takım bugünkü idmanına koşu ve kültür-fizik hareketleriyle başlarken daha sonra istasyon ve 5'e 2 pas çalışması gerçekleştirdi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanın diğer bölümünde ise Yeşil-kırmızılı futbolcuların taktik ağırlıklı çift kale maç yaptıkları bildirildi. Yaklaşık iki buçuk saat süren idman boyunca futbolcuların neşeli olmaları dikkat çekti. Antrenmanda sakatlığı süren Ayman düz koşu yaptı.

Diyarbakırsporlu İbrahim Ulum yaptığı açıklamada, "Devre arası kampımız iyi geçti. Kamptan sonraki ilk maçımızdan beraberlikle ayrıldık. Bu hafta Trabzonspor maçı var. Bu maçtan en kötü bir puan, tabi ki sahaya 3 puan almak için sahaya çıkacağız. İnşallah Trabzonspor'u yenip bu serimizi devam ettirmeliyiz. 4 haftadır yenilmiyoruz. İnşallah bu maçtan puan ve puanlar alıp Diyarbakırspor taraftarlarına armağan ederiz" dedi.

Teknik Direktör Ziya Doğan ise İHA mikrofonlarına yaptığı açıklamada, "Trabzonspor, Şenol Hoca geldikten sonra çok daha iyi oynamaya başladı. Bir hava yakaladılar. Bizim bir tek eksiğimiz var kart cezalısı Erdinç. Bir de aldığımız yabancı oyuncularından Goran'ın bonservisi yetişmedi. Zaten hafif bir sakatlığı vardı. Seyircilerimize iyi bir futbol izlettirmek istiyorum. Geçen hafta takım oyununu sahaya çok iyi yansıttık. Bazı eksiklerimizden dolayı yani bizden kaynaklanmayan bazı pozisyonları iyi

değerlendirebilseydik sahadan farklı galibiyetle ayrılabilirdik. Ama deplasmanda alınan bir puan moral oldu. Ancak burada alacağımız Trabzonspor galibiyetiyle önümüzdeki günlere daha çok moralli çıkmak istiyoruz. Hedefimiz bu hazırız. Biz kazanmak istiyoruz. Çünkü çok kritik bölgedeyiz. Ama söylemek istiyorum yenilgi dünyanın sonu değildir ama bizim hedefimiz buradan galibiyetle çıkıp önümüzdeki haftalara daha çok daha iyi moralli hazırlanmak. Şu anda puan cetvelinde iyi yerde değiliz. Bunu defalarca

söyledik ligde kalıcı olmak istiyoruz. Hedefimiz önümüzdeki sezonlarda hedef büyütmek" dedi.

DİYARBAKIRSPOR GALİBİYETE KİLİTLENDİ
DİYARBAKIRSPOR GALİBİYETE KİLİTLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 14:47:02
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 16:28:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?