7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyar galibiyetle kapatmak istiyor

DİYARBAKIRSPOR'DA ESKİŞEHİRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI

Turkcell Süper Lig'e veda eden takımlardan Diyarbakırspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başladı.

Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Kasımpaşa mağlubiyetiyle kapatan ve ligden düşen Diyarbakırspor, Turkcell Süper Lig'de oynayacağı son maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Mehmet Budakın, idman öncesi Yeşil-kırmızılı futbolcularla saha ortasında bir toplantı yaptı. Toplantının ardından sabah idmanı koşu ve kondisyon ağırlıklı çalışmalarla başladı.

Mehmet Budakın, "Turkcell Süper Lig'deki son maçlarını oynayacaklarını hatırlatarak, "Ligdeki son maçımızı, sahamızda, seyircisiz olarak oynayacağız. Ligin son maçını kazanarak kapatmak istiyoruz. Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladık. İki gün çift idman yapacağız. Sabahları kondisyon ağırlıklı çalışmaların ardından öğleden sonraları da teknik taktik ağırlıklı çalışmalar yapacağız. İdmanlarımızı Cuma günü öğleden sonra tamamlayacağız. Cumartesi günü yine seyircisiz oynayacağımız maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Diyarbakırspor'da Burak ve Erdal, kart cezalısı olduğu için kadromuzda değiller. Kulüp olarak çok kötü günler geçiriyoruz. İnşallah artık her şey düzelir. Diyarbakırspor'un geleceği çok önemlidir. Bu sezon tüm olumsuzluklar bizi buldu. Küme düşecek takımlar arasında bile değildik. Küme düştük" dedi.

DİYARBAKIRSPOR'DA ESKİŞEHİRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI
DİYARBAKIRSPOR'DA ESKİŞEHİRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 14:40:01
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 18:41:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?