7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyar gözünü 3 puana dikti

DİYARBAKIRSPOR GÖZÜNÜ 3 PUANA DİKTİ

Diyarbarbakırspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Denizlispor maçı için galibiyete şartlandı. Yeşil-kırmızılı takım bugün yaptığı idmanla çalışmalarını tamamladı ve kendi tesislerinde kampa çekildi.

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, takımının sahasında kazanması gereken bir maç oynayacağını belirterek, "Artık sahamızda kazanmanın zamanı gelmiştir. Her yönümüzle maçımızı kazanmaya hazırız. Çünkü bundan başka alternatifimiz ve seçeneğimiz yok. Rakibimiz kim olursa olsun saldırıp 3 puanı koparacağız. Tüm idmanlarımızda adeta galibiyetle yoğrulduk. Tüm futbolcularım gözünü 3 puana dikti. Artık taraftarlarımızı da üzmek istemiyoruz. Sahada oynayacağımız 90 dakika sonunda bize lazım olanı

alacağımıza inanıyorum. Hepimiz durumumuzun bilincindeyiz. Bu nedenle de Pazar günü yüzü gülen tarafta bizler olacağız. Bugün yaptığımız idmanla işlemimizi tamamladık. İki cezalı oyuncumuz Erdinç ve Adnan'dan başka eksiğimiz yok. Kadromuzu maç saatine kadar tesislerimize kampa aldık" dedi.

Yeşil-kırmızılı takımın başarılı oyuncularından Abdullah Çetin ise, "Geçen hafta Sivasspor karşısında çok şanssızdık dersek yerinde olur. Hiç yoktan puan kaybettik. Ama o maçı unuttuk. Şimdi hedefimiz Denizlispor maçı. Bu maçımızı kazanıp rahatlayacağız. Hepimiz bunu bilinçaltına yerleştirdik. Patlamaya hazır bir bomba gibi bekliyoruz maç saatini. Artık yeter diyoruz. Hep şansızlığı biz mi yaşacağız? İnşallah şeytanın bacağını kırıp puanımızı 24'de çıkaracağız. Tüm taraftarlarımızı Pazar günü yanımızda

görmek ve bizi desteklemelerini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Diyarbakırsporlu futbolcular bugünkü idmanlarında koşu sonrasında kültür fizik hareketleri, topla 5'e 2 ve istasyon çalışması gerçekleştirdiler.

DİYARBAKIRSPOR GÖZÜNÜ 3 PUANA DİKTİ
DİYARBAKIRSPOR GÖZÜNÜ 3 PUANA DİKTİ
DİYARBAKIRSPOR GÖZÜNÜ 3 PUANA DİKTİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 15:10:01
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 23:58:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?