7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyar ikinci galibiyet peşinde

DİYARBAKIRSPOR İKİNCİ GALİBİYETİNİ ALMAK İSTİYOR

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Diyarbakırspor hafta sonu sahasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Engin Korukır, "Bu maçı kazandığımız takdirde ligde önümüz açılır. Bu nedenle taraftarlarımızdan destek bekliyoruz" dedi.

Diyarbakırspor'da gözler Pazar günü oynayacağı Kayseri.Erciyesspor maçına çevrildi. Uzun bir aradan sonra sahasında maça çıkacak olan Diyarbakırspor'da teknik direktör Engin Korukır, Denizlispor galibiyetinin bir anlam ifade edebilmesi için Erciyesspor'u yenmeleri gerektiğini belirterek, taraftarlardan destek istedi.

Korukır, "Puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Alt sıralardan kurtulmaya çalıştığımız için beraberliklerin değil galibiyetlerin hesabını yapıyoruz. Bu maçı kazanmak istiyoruz ve bu bilinçle hazırlanacağız. Bizim hazırlığımızın yanında şüphesiz taraftarların desteği de lazım. Taraftarlarımız maça gelip güzel bir ambiyans ve coşku meydana getirirse, bu havayla kazanmamız daha kolay olacaktır. Geçmişte herkesin hayran kaldığı, rakiplerin çekindiği tribün atmosferini istiyoruz. Sakatlıkları bulunan Uğur ve Onur

düzelmeye başladı. Durumları son idmanda netleşir" dedi.

DİYARBAKIRSPOR İKİNCİ GALİBİYETİNİ ALMAK İSTİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2010 Çarşamba 12:49:05
Güncelleme :24 Kasım 2010 Çarşamba 14:28:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?