8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyar Paşa'ya bileniyor

DİYARBAKIRSPOR'DA KASIMPAŞA MAÇININ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında kendi sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Diyarbakırspor bu maçın idmanlarını yüksek tempolu bir şekilde sürdürüyor.

Turkcell Süper Lig'de geçtiğimiz haftayı Cuma günü İstanbul deplasmanında oynadığı Beşiktaş beraberliğiyle kapatıp moral bulan Diyarbakırspor'da çalışmalar dur durak bilmeden sürüyor. Kasımpaşa maçı hazırlıkları çerçevesinde teknik direktör Ziya Doğan nezaretinde günde iki idman yapan futbolcular sabahları kondisyon, öğleden sonraları ise teknik taktik ağırlıklı antrenmanlar yapıyorlar. Diyarbakırspor Sportif Direktörü Mehmet Budakın, moralli bir şekilde idmanlarını sürdürdüklerini belirterek, "Pazar günü

evimizde oynayacağımız maç bizim açımızdan çok önemli. Rakibimizin de 4 galibiyeti, 4 beraberliği, 7 mağlubiyeti ve 16 puanı var. Bizimde aynı şekilde. Bu nedenle bu maçımıza büyük önem veriyoruz. Bu maçımızda saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanacağız. Çünkü 3 puanı alan taraf biz olunca rahatlayacağız ve rahat bir ortamımız olacak. Ligin başından beri çok talihsiz puanlar kaybetmeseydik şimdi kesinlikle ligin ilk takımı arasındaydık. Neyse sağlık olsun inşallah gün gittikçe düzeleceğiz.

Çalışmalarımızı Cuma günü akşamına kadar sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Diyarbakırsporlu futbolcular teknik direktör Ziya Doğan nezaretinde sabah kondisyon ağırlıklı çalışmalar, öğleden sonrada, topla 5 -2 çalışmaları, dara alanda paslaşmalar, pozisyonlu atışlar yaptılar. Yaklaşık iki buçuk saat süren idman boyunca futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

DİYARBAKIRSPOR'DA KASIMPAŞA MAÇININ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 13:37:00
Güncelleme :7 Aralık 2009 Pazartesi 17:29:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?