7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyar transfere başlıyor

DİYARBAKIRSPOR'DA TRANSFER ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

3 Ocak'tan beri Antalya Kemer'de günde iki idman yaparak ligin ikinci yarısı hazırlıklarını sürdüren Diyarbakırspor transferlere başlıyor.

Ligin ilk yarısını 18 puanla 14. sırada kapatan Yeşil-kırmızılı takım günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdürüyor. Takım, sabahları güç depolarken, öğleden sonraları teknik ve taktik çalışmalar gerçekleştiriyor. Diyarbakırspor Sportif Direktörü Mehmet Budakın, kadrodan ayrılan futbolcuların yerine kesinlikle transfer yapılacağını ifade ederek, "Bu transferler teknik direktörümüz Ziya Doğan'ın isteği doğrultusunda yapılacaktır. Elimizdeki kadro ile idmanlarımızı sürdürüyoruz. Eksiklerimizi büyük ölçüde tespit ettik. Görüştüğümüz hatta prensipte anlaştığımız oyuncularla bir iki gün içinde masaya oturup, onları bünyemize dahil edeceğiz. Bunun için teknik heyet olarak ince eleyip sık dokuyoruz. Birçok oyuncu takımımıza gelmek istiyor. Fakat biz her isteyeni değil de bize yararı olacakları bünyemize katacağız. Diyarbakırspor olarak hedefimiz ligin ikinci yarısında iyi bir kadro oluşturmak, başarılı sonuçlar alıp takımımızın ligde kalabilmesini sağlamaktır. Bütün çabamız bunun için. Bunu da gerçekleştireceğimize inanıyorum. Transfer yapacağımız futbolcuların isimlerini açıklamıyoruz. İmza atıldı mı açıklayacağız" dedi.

Yeşil-kırmızılı kulüpten edinilen bilgiye göre, transfer komitesinin Ankaragücü'den Ceyhun Eriş, Ufuk Bayraktar, Semavi ve Bebe ile Trabzonspor'dan Barış Memiş ve Tjikuzu ile ilgileniyor. Diyarbakırspor'un Kemer kampında ismi açıklanmayan Mısırlı bir forvet oyuncusu ile gurbetçi bir oyuncunun da denendiği gelen bilgiler arasında.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 14:23:01
Güncelleme :7 Ocak 2010 Perşembe 01:00:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?