7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakır: Polisten, hırsızlara suçüstü!

Diyarbakır’ın Toplukonut Semti’nde bulunan bir evden hırsızlık yapan 3 kişi, çaldıkları pantolon ve 750 milyon 500 bir lira ile birlikte yakalandı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekiplerince dün gece Toplukonut Semti Ekinciler Sitesi C 7 Blok 2 numaralı evde ikamet eden Muhasebeci İrfan Kaya’ya ait eve hırsızlık amacıyla giren Abdülkerim Akkoyun, Remzi Adıyaman ve Rıdvan Özdemir’i kıskıvrak yakaladı. Balkon penceresinden eve girerek İrfan Kaya’ya ait pantolonu alan hırsızlar, polislerin operasyonu ile suçüstü yakalandı. Hırsızlarla birlikte ele geçirilen 1 adet kot pantolon, 1 adet pantolon kemeri, para cüzdanı ve içerisindeki 757 milyon 500 bin lira, Kaya’ya teslim edildi.

Bugün öğle saatlerinde gerçekleştirilen tatbikatta Abdülkerim Akkoyun, Remzi Adıyaman ve Rıdvan Özdemir, olayı nasıl gerçekleştirdiklerini anlattı. Boyları kısa olan hırsızlar, birbirlerinin omuzlarına çıkarak balkona ulaştıklarını ve Rıdvan Özdemir’in eve girerek hırsızlığı gerçekleştirdiğini söyledi.
Yakalanan şahıslar, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’na çıkarıldı.
Bu arada, Diyarbakır’da son bir yıl içinde meydana gelen 302 ev, 309 işyeri hırsızlığından 186’sının aydınlatıldığı öğrenildi.

DİYARBAKIR
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2004 Pazartesi 16:45:05
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 13:04:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?