7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakır 3 puana kilitlendi

Diyarbakırspor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Güngören Belediyespor maçında 3 puan hedefliyor.

Diyarbakır Atatürk Stadı'nda teknik direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde yapılan antrenmanda Yeşil-kırmızılı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardıdan 5'e 2 pas çalışması, ayak tenisi ve yarı sahada çift kale maç yaptı. Kulüp Başkanı Abdurrahman Yakut'un da izlediği  antrenmanda futbolcuların hayli neşeli ve hırslı oldukları gözlendi.

Kulüp Başkanı Abdurrahman Yakut, ligde kalan 4 maçlarını da kazanmak istediklerini söyleyerek, "Artık Süper Lig hedefine çok yaklaştık. Bu saatten sonra Süper Lig hedefini yakalamak istiyoruz. Yönetim, taraftar, teknik heyet ve futbolcular olarak bu hedefe inandık. Artık kentimizi Turkcell Süper Lig'de temsil etmek istiyoruz. Diyarbakır şehri, Turkcell Süper Lig'e layıktır. Bu hedefe ulaşmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Pazar günü sahamızda oynayacağımız Güngören Belediyespor maçında sahaya 3 puan için çıkacağız ve 3 puanı da taraftarlarımızın desteğiyle alacağız. Bizi rakibimizin durumu ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakacağız. Kimsenin rehavete kapılmasını istemiyoruz. 4 maçımız kaldı. Kalan maçlarımızı kazanarak Turkcell Süper Lig'e yükselmek istiyoruz" diye konuştu.

Takım kaptanı Coşkun Birdal ise, Güngören Belediyespor maçında sahadan 3 puanla ayrılacaklarını iddia ederek, "Geçen hafta şansız bir mağlubiyet aldık diye rakiplerimiz başka hesaplar yapmaya başladı. Hiç kimse başka türlü düşünmesin. Biz gücümüzü biliyoruz. Kendimize de güveniyoruz. Pazar günü taraftarlarımızla bütünleşip, rakibimizin üzerine gol olup yağacağız. Sahadan 3 puanla ayrılan taraf biz olacağız" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcu Hakikat de, Güngören Belediyespor'u yenerek Turkcell Süper Lig'e bir adım daha yaklaşacaklarını söyleyerek, "Rakibimiz kim olursa olsun sahaya galibiyet için çıkacağız. İyi bir kadromuz var. Pazar günü sahamızda karşılaşacağımız Güngören Belediyespor'u yenerek taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz ve Süper Lig'e bir adım daha yaklaşacağız" dedi.

Golcü futbolcu Emrah Bozkurt ise, "Sahamızda ve seyircimiz önünde oynuyoruz. Bu avantajı güzel bir oyunla süsleyip, galibiyeti almak istiyoruz. Bu maçta gol veya goller atarak takımımın sahadan galibiyetle ayrılmasını sağlayacağım. Buna adım gibi inananıyorum. Artık dönüşü olmayan yola girdik. Güngören Belediyespor'u yenerek puanımızı 57'ye çıkaracağız ve kentimizi bayram havasına sokacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 15:37:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?