8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyarbakır Başbakan'ı bekliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'in Diyarbakır'a gelişi öncesi kentte geniş güvenlik önlemleri alınırken, dün geceden itibaren etkili olan yağmur devam ediyor.

29 Mart yerel seçimler öncesi halkla bir araya gelmek ve bir dizi açılışlara katılmak için Diyarbakır'a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için hazırlıklar tamamlandı. Başbakan'ın miting yapacağı İstasyon Meydanı'nda geniş güvenlik önlemleri alınırken, vatandaşlar aranarak içeriye alınmaya başladı.
 
Yağmur yağması nedeniyle miting alanına gelen AK Partililer, yağmur altında Başbakan Erdoğan'ı beklemeye başladı. Merkez Bağlar ilçesindeki bazı esnafların, Başbakan'ın gelişini protesto etmek için dükkanlarının kepenklerini kapatması ise dikkat çekti. Başbakan'ın miting alanına gideceği geçiş güzergahında geniş güvenlik önlemleri alınırken, binaların çatılarına özel hareket timleri yerleştirildi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 13:01:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet duran IP: 88.248.19.xxx Tarih : 22.02.2009 23:39:41

biz erdoganı sevmıyoruzz milletı hep komur ilee kandırıyorr   erdogan ilk başta kendıne komur alsınnn o kumurlerıu memleketıne versınn bizler onunn dumanlu komurunu istemıyoruzz   biz   oylarımızı dtpye verecegız  cunku dtp bizimdır biz kazanacagızzzz       mhp  chp  akp gıtsınlerr komurlelerınıı cop  kutusuna atsınlarrrr     senı seviyoruzzz dtp     herzaman senınleyz dtp