7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakır Fenerbahçe maçına hazır

Diyarbakırspor, Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında kendi evinde karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Seyrantepe Spor Tesisleri'nde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular koşu, açma ve germe hareketleri yaptı. Yeşil-kırmızı ekibin 2 saat süren antrenmanına sakat olan kaleci Fevzi katılmazken, hafif sakatlıkların bulunan İbrahim Ege ve Musa Büyük düz koşu yaptılar. Antrenmanı Diyarbakırspor Yönetim Kurulu üyeleri de izledi.

Yeşil-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Suat Önen, Trabzonspor maçının ardından transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, "3 futbolcuyu daha kadromuza katmak istiyoruz. Biz şunu hep söyledik; Lige geç başladık, tüm kamuoyu bunu biliyor. İyi bir hazırlık dönemi geçirmedik. İlk lig maçımızı Ankaragücü ile oynayıp sahamızda berabere kaldık. İkinci maçımızı Turkcell Süper Lig'in güçlü takımlarından Trabzonspor ile yaptık. Başarılı bir sonuçla döndük. Hazırlık maçlarımızı çok pahalı lig maçları oynayarak yapıyoruz. Ligin 2 sonucuna bakacak olursak, takımımızdan olumlu işaretler aldık. Önümüzdeki 3-4 haftalık süre içinde Sivasspor maçından sonra bir 15 günlük ara var. O süre içerisinde idman ve uyum eksiklerimizi gidererek, lige hazır hale geleceğiz" dedi.

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Çetin Sümer de, Trabzonspor yönetimi bize büyük bir misafirperverlik gösterdiğini belirterek, "Yönetim olarak kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Güzel bir örnek teşkil ettiler. Biz Trabzon'a beraberlik için gittik. Bunu mütevazılık olarak demiyorum. 4 büyük takımlardan birisi tabi ki Trabzonspor. Biz hedef olarak kilitlenmiştik. Ziya Hocamızın mücadeleci ruhu ile bu ruhun takıma yansıması ile başarı elde ettik. Kendisine ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2009 Salı 15:46:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mc azadd IP: 78.188.39.xxx Tarih : 19.08.2009 16:22:52

siz güneydoğunun gururusunuz bunu unutmayın her zaman trubinleri donatacazzz