5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Diyarbakır galibiyete kilitlendi

Diyarbakırspor'da gözler Kasımpaşa maçına çevrildi. 

Teknik Direktör Bahri Kaya nezaretinde yapılan antrenmanda Yeşil-kırmızılı futbolcular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Yeşil-Kırmızılı takımın gol silahları Okan Yılmaz ve Muhammed Ali'nin idmanlardaki hırslı ve istekli çalışmaları teknik heyeti sevindirdi. Teknik Direktör Kaya, futbolcularını saha ortasında toplayarak, Kasımpaşa maçıyla ilgili uyarılarda bulundu. 

Teknik Direktör Kaya, takım olarak galibiyete şartlandıklarını belirterek, "Çalışmalarımızı hafta boyunca galibiyet parolasıyla sürdürdük. Ligin ilk yarısında deplasmanda yendiğimiz Kasımpaşa'yı İstanbul'a puansız göndereceğiz. Hedefimiz puan sıralamasında bir iki basamak daha yukarı çıkabilmektir. Fikstür gereği iki hafta üst üste kendi sahamızda oynayacağız. Bu maçlarda alacağımız 6 puan bize büyük avantaj sağlayacak" dedi. 

Kaya, taraftarlardan Pazar günü stadı Diyarbakırspor bayraklarıyla donatmalarını ve 90 dakika boyunca takımlarını desteklemelerini istedi. 

Bu arada Yeşil-kırmızılı takımda taraftarlar ve teknik heyet, golcü oyuncular Muhammed Ali Kurtuluş ve Okan Yılmaz'dan Kasımpaşa maçında gol bekliyor. 

Okan Yılmaz ve Muhammed Ali de, Süper Lig iddiasını sürdürebilmek için kendi sahalarında iki hafta üst üste oynayacakları maçlardan mutlaka galibiyetle ayrılmaları gerektiğini belirterek atacakları gollerle Diyarbakırspor'u hedefine ulaştıracaklarını söylediler.
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2007 Cuma 16:32:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hamdullah aydın IP: 88.242.93.xxx Tarih : 26.04.2007 14:28:21
ben izmir de yaşayan bir diyarbakırlı olarak her zanam diyarbakır ın yanında olacağım ve söper lige çıkacağını canı günülden istiyorum başarılar diyar yani yeri orası deyildir inanıyorum çıkacak selamlar diyarbakıra memleketim