7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakır galibiyete kilitlendi

Türk Telekom Lig A'da mücadele eden Diyarbakırspor'da gözler Eskişehirspor maçına çevrildi.
 
Diyarbakır Vali Yardımcısı ve Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Ahmet Aydın, Eskişehirspor maçında sahadan galibiyetle ayrılacaklarına inandığını belirterek, "Eskişehirspor'u yenmeleri halinde futbolcularımıza ekstra prim vereceğiz. Galibiyete ihtiyacımız var. Pazar günü taraftarlarımıza büyük görev düşüyor. Tüm taraftarları sahaya bekliyoruz. Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak, Eskişehirspor'u evine puansız göndereceğiz" dedi. 

Teknik Direktör Bahri Kaya ise, Eskişehirspor maçında sahaya mutlak galibiyet için çıkacaklarını belirterek şöyle konuştu: "Pazartesi gününden bu yana devam eden yüksek tempolu çalışmaları tamamladık. Artık maç saatini bekliyoruz. Eskişehirspor maçını kazanmalıyız, kazanmaktan başka bir seçenek düşünmüyoruz." 

Kaya, Salim, Abdullah Temircan, Yılmaz ve Muhammed'in sakatlıkları bulunduğunu belirten Kaya, şöyle konuştu: "Barış ise cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Ama eksiklerimize rağmen sahadan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyoruz." 

Bu arada Diyarbakırspor-Eskişehirspor maçının bilet fiyatları belli oldu. Yeşil-kırmızılı yönetim, Eskişehirspor maçının bilet fiyatlarını VIP 20, kapalı tribün 10, maraton tribünü 5, kale arkası tribünü de 3 YTL'den satışa sundu.
(MG-İY-HO-S)

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2006 Cuma 15:36:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?