7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakır karıştı

DİYARBAKIR'DA OLAYLAR.

Diyarbakır'da yapılan açıklama sonrası yürümek isteyen grup, polise havaifişek ve taşlarla saldırdıktan sonra AK Parti Bağlar ilçe binasına molotofkokteyli ile saldırdı.

Akşam saatlerinde belediye konukevinin önünde toplanan BDP'li grup, İnegöl ve Dörtyol ilçelerinde yaşanan olayları kınayan basın açıklaması sonrası yürümek istedi. Polis buna izin vermeyince BDP'li Batman milletvekili Ayla Akat Ata, emniyet yetkilileriyle görüşmek istedi. Bu sırada bir grup, polis kemaramanlarının kendilerini çekmesine sinirlenerek saldırıda bulundu. Polisin müdahalesi sonucu grup polise molotofkokteyli, havaifişek ve taşlarla saldırdı. Polis göstericilere biber gazıyla müdahalede bulundu. Göstericiler Oryıl Petrol kavşağında polise molotofkokteyli ve havaifişekler ile saldırırken polis biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti.

Göstericiler AK Parti Bağlar ilçe binasına molotofkokteyli atarken, yolları trafiğe kapattılar. Göstericilerin arasında bulunan bayan göstericilerin polise taş atmaları dikkat çekerken gösteriler ara sokaklarda devam ediyor.

DİYARBAKIR'DA OLAYLAR.
DİYARBAKIR'DA OLAYLAR.
DİYARBAKIR'DA OLAYLAR.
DİYARBAKIR'DA OLAYLAR.
DİYARBAKIR'DA OLAYLAR.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2010 Çarşamba 20:25:00
Güncelleme :28 Temmuz 2010 Çarşamba 23:31:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?