7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakır puşi'si magazin dünyasında

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde yürütülen, GAP eylem planı Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında desteklenen 'Silk Puşi Projesi' ile yeniden hayat bulan, Diyarbakır puşisi, Magazin Gazetecileri Derneği 16. Altın Objektif Ödül töreni gecesinde, bir çok ünlünün boynunu süsledi.

Gecenin düzenlendiği İstanbul Zeytinburnu Olivium Center'da kurulan stantta sunulan ipek puşiler, büyük ilgi topladı.

Diyarbakır'ın önemli kültürel değerlerinden olan ipek puşi, İstanbul'da, ünlü sanatçıların beğenisine sunuldu. Magazin Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası'sına, 16. Altın Objektif Ödül töreninin yapılacağı İstanbul Zeytinburnu Olivium Center'a bir puşi standı kurma daveti yaptı. Davet üzerine kurulan stand, gecede verilen ödüller kadar ilgi odağı oldu.

DTSO Yönetim Kurulu Üyesi Salih Akmermer'in de hazır bulunduğu gecede, standı ziyaret eden ünlü sanatçılar, inceledikleri puşilere hayran kaldı. Proje Koordinatörü Derya Bozarslan'dan bilgi alan sanatçıların büyük çoğunluğuna puşi hediye edildi. Bu arada sanatçılardan Fikret Hakan, Tekin Akmansoy, Betül Alabora, Ediz Hun gibi ünlü sanatçılar Diyarbakır puşisiyle sahneye çıkarak, ödüllerini aldı. Ünlü showman Beyaz da, puşiye ilgi gösterenler arasındaydı. Ödül töreninin birçok kanalda yayınlanması nedeniyle, milyonlarca kişi Diyarbakır puşisini tanıma fırsatı yakaladı. Öte yandan, sanatçılar Ediz Hun ve Betül Alabora, puşinin tanıtımı için projeye destek vermek istediklerini de belirtti.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 16:06:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?