5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Diyarbakır sanayici yetiştiriyor

İş Geliştirme Merkezi'nde (İŞGEM) faaliyet gösterecek olan 15 girişimci adayı, Diyarbakır Sanayici ve İş Adamları Derneği'nde düzenlenen törenle İşlik tahsis belgelerini aldı.


İŞGEM'de faaliyet gösterecek 15 girişimci adayı, İşlik tahsis belgelerini aldı. Törene Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Ramiz Diken, Doğu ve Güneydoğu Sanayici ve İş Adamları Federasyonu (DOGÜNSİFED) Başkanı Şeyhmus Akbaş, İl Özel İdaresi, İnsan Kaynakları Daire Başkanı M. Tevfik Aydın, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Balıkçı, Diyarbakır İş Kadınları Derneği ve İŞGEM Müdürü Nilüfer Baran da törende hazır bulundu.

Girişimci adaylarına İşlik Tahsis belgelerinin verilmesinin ardından
bir konuşma yapan DOGÜNSİFED Başkanı Şeyhmus Akbaş," İŞGEM çok kısa bir sürede çok hızlı yol aldı. Yaklaşık 3 aydır İŞGEM için çalışma arkadaşlarım ile birlikte çok büyük gayret içerisindeyiz. Projenin zor kısmını atlattık. Çok yakında firmalarımız üretime başlayacaktır. Şimdi çok sıkı eğitim alıyorlar. Diyarbakır da bu projeyi benimseyen bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum" dedi.


Girişimciler ise İŞGEM'de olmaktan ve profesyonel ekiplerden destek aldıklarından çok mutlu olduklarını, bir an evvel kurumsallaşıp yerlerini yeni girişimci adaylarına bırakmak istediklerini dile getirdi.

İha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2007 Perşembe 15:10:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?