7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakır takımları dibe vurdu

DİYARBAKIR TAKIMLARI FUTBOLDA DİBE VURDU

Diyarbakır'da profesyonel liglerde mücadele veren takımlardan Diyarbakırspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve Kayapınar Belediyespor bu sezon taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Bu takımlardan birisi düşme potasında biri ise tek takımın düşeceği ligde kendisini son haftalarda garantiye aldı.

Diyarbakırspor Süper Lig'de can çekişirken asansör takım hüviyetinden kurtulup kurtulmayacağı mucizelere kalırken Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ise son aldığı Kahramanmaraşspor mağlubiyeti ile kendini ateşin içine attı. Kayapınar Belediyespor ise son 3 haftada seri galibiyetler alarak alt sıralardan kurtulmayı başardı.

Diyarbakırspor bir umut olarak Ankara Yenikent ASAŞ Stadı'nda çıktığı Kayserispor maçında rakibine 3-0 mağlup olarak umutlarını iyice kaybetti. Bu hafta maç oynamadan uzun bir aradan sonra ilk kez 3 puanla tanışacak olan Yeşil-kırmızılı takım gelecek hafta da kendi sahasında taraftarsız maçta Beşiktaş'ı konuk edecek. Liderlik şansını kaybeden Beşiktaş ile karşılaşacak olan Diyarbakırspor, bu hafta Beşiktaş'ın Sivasspor'u yenmesini beklerken, iç sahada oynayacağı maçı da kazanarak rakibi ile arasındaki puan farkını kapatmak istiyor. Lige havlu atmadıklarını belirten Diyarbakırspor Teknik Direktörü Mehmet Budakın, matematiksel olarak şanslarının olduğunu söyledi.

DİYARBAKIR TAKIMLARI FUTBOLDA DİBE VURDU
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 15:36:02
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 23:36:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?