5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Diyarbakır'da "Garanti Anadolu Sohbetleri"

Diyarbakır'da düzenlenen "Garanti Anadolu Sohbetleri" konulu toplantıda konuşan Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, sohbetlerin müşterilerin bilgi birikimine katkıda bulunmayı içeren hizmet felsefelerinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu söyledi.


Class Otel'de düzenlenen toplantıya Vali Hüseyin Avni Mutlu, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Kutbettin Arzu, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplantının önemi hakkında bir konuşma yapan Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, Garanti Bankası'nın Diyarbakır'a çok önem verdiğini belirterek, "Buradaki gelişmeleri göz önüne alarak, Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü'nü kurduk. Çünkü bölge, ekonomik ve sosyal olarak sürekli gelişiyor.

Gelişmeye de devam edecek. Biz buna inanıyoruz ve bölgede sunulan hizmetlerin, yerinde yapılan gözlemler ışığında, hızla ve doğru kişilere verilmesi için uğraşıyoruz" dedi.


Vali Hüseyin Avni Mutlu ise, toplantıyı önemsediklerini, bölgede özellikle zenginliği arttıracak unsurların çok olduğunu şehrin yatırım potansiyelini iyi sunma halinde sermayeyi yükseltebileceklerini söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2007 Çarşamba 21:27:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?