8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyarbakır'da başkan arayışları

Diyarbakırspor'da 25 Haziran'da yapılacak genel kurul öncesinde başkan adayı olarak işadamı Şiyar Mehmetoğlu'nun ismi ön plana çıkıyor. 

Çoğunluk sağlanamaması ve aday çıkmaması sebebiyle iki kez ertelenen yeşil-kırmızılı kulübün kongresi, 25 Haziran'da gerçekleştirilecek. Başkan adaylığı için adı geçen işadamı Şiyar Mehmetoğlu'nun, Diyarbakır Valisi Efkan Ala ile görüşmesi bekleniyor. Mehmetoğlu'nun bu görüşmenin ardından başkan adaylığı için kararını vereceği belirtiliyor. 

Bu arada, Diyarbakırspor'un başarılı olabilmesi için bazı yöneticilerin alacaklarından vazgeçeceği, yeni yönetimin önünü açacağı öğrenildi.
Yeşil-kırmızılı kulübün futbol şube sorumlusu Yavuz Avcı, "Diyarbakırspor'un 25 Haziran'da yapılacak olan kongresinin güçlü bir yönetimin oluşmasıyla olumlu bir şekilde sonuçlanması gerekmektedir. Aksi halde kaos başlar. Kulüp, olumsuzluğa sürüklenir. Tüm Diyarbakır'ın bu konuda duyarlı olması gerekmektedir. İşin doğrusu, bu kongrede yönetim kurulu seçilmelidir. Çünkü, sözleşmesi devam eden ve bitip de bizimle anlaşmak isteyen oyuncularımız, bizleri bekliyor. Konunun çözüme kavuşması gerekmektedir" dedi.
.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2006 Pazartesi 12:56:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?