7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakır'da fuhuş operasyonu

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhuş şebekelerine yönelik başarılı bir operasyona daha imza attılar.

Diyarbakır kent merkezinde Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından başlatılan operasyonlar aralıksız olarak devam ediyor. Diyarbakır’a 3 Azeri uyruklu hayat kadınının geldiği ihbarını alan polis operasyon başlattı. 2 gün süren geniş kapsamlı çalışma sonucunda polis, hayat kadınlarının satıcıylarıyla irtibata geçti.

Satıcılarla yapılan görüşmeler sonucunda randevu evini tespit eden polis operasyon düzenledi. Randevu evine baskın düzenleyen Ahlak polisi, burada Aiada Abbacesula, Sevinç Abdullema ve Könül Aslanova adlı 3 Azeri uyruklu hayat kadını ile bu kadınları pazarlayan H.K ile A.K adlı 2 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan hayat kadınları hastaneye götürüldükten sonra ifadeleri alınmak üzere Ahlak Büro Amirliği’ne getirildi.

Randevu evine yapılan operasyon sonucunda yakalanan 3 Azeri uyruklu hayat kadının 4 gün önce Türkiye’ye geldikleri belirlendi. Ahlak polisinin, kentte operasyonlarını aralıksız olarak sürdüreceği belirtildi

iha-diyarbakır
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2004 Cuma 13:41:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?