8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyarbakır'da transfer devam ediyor

Önümüzdeki sezon Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele edecek olan Diyarbakırspor'da transfer çalışmaları sürüyor. 

Yeni sezon hazırlıklarına 10 Temmuz'da başlayacak olan Diyarbakırspor'un, Vestel Manisaspor'dan Yılmaz Özlem ve Yunus Ceylan'ın yanısıra Gaziantepspor'dan Serkan Özsoy ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Bonservis sorunu bulunmayan bu 3 oyuncunun transferinin imzaya kaldığı bildirildi. Bu arada, yeşil-kırmızılıların, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Zeki, Siirtsporlu Tufan ve Nedim'le de görüşmelerini sürdürdüğü ve bu oyuncuların transferi ile ilgili herhangi bir sorun kalmadığı öğrenildi. Diyarbakırspor'un ayrıca, Bursasporlu Burak Akdiş ve Çannakkale Dardanelsporlu Mehmet Akdemir ile görüşmelerini sürdürdüğü kaydedildi. 

Öte yandan, Diyarbakırspor yönetimi, teknik heyetin isteği doğrultusunda, iç transferde sözleşmesi sona eren Talip Toprak ile yeniden anlaştı. Diyarbakırspor Teknik Direktörü Levent Eriş, yeni sezona iddialı girmek istediklerini belirterek, "Diyarbakır'a yakışır bir Diyarbakırspor kurma çalışmalarımız sürüyor. Sezona iyi başlayıp öyle de bitirmek niyetindeyiz. Bu nedenle ses çıkartacak bir ekip kuruyoruz. Ben ve oyuncularımın tek hedefi olacak, o da tekrar Süper Lig'e çıkmak" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2006 Perşembe 16:16:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?